Aanvullende verzekering

De aanvullende verzekeringen van Stad Holland Zorgverzekeraar staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met onze complete dekking onderscheiden wij ons van andere zorgverzekeraars.

 

Fysiotherapie, tandheelkunde, orthodontie en alternatieve geneeswijzen, om maar een paar voorbeelden te noemen, worden niet of slechts gedeeltelijk in de basisverzekering opgenomen. Voor verzekerden van Stad Holland Zorgverzekeraar is dat echter geen probleem, omdat deze voorzieningen zijn opgenomen in bijna al onze aanvullende verzekeringen.  

 

Wij stellen geen vragen over uw gezondheid, wij accepteren u voor elke verzekering. Alleen voor de vergoeding van orthodontie moeten verzekerden ouder dan 18 jaar minstens 12 maanden bij Stad Holland aanvullend verzekerd zijn voor orthodontie.

 

Zie het vergoedingenoverzicht voor een overzicht van de vergoedingen van onze aanvullende pakketten.

Kinderen tot 18 jaar gratis aanvullend meeverzekerd

Kinderen zijn gratis meeverzekerd op dezelfde aanvullende verzekering als de verzekeringnemer en betalen daarvoor geen premie.

 

Geen aparte tandartsverzekering nodig
Wij hebben geen aparte tandartsverzekering, maar hebben ruime vergoedingen voor tandheelkunde in onze aanvullende verzekeringen opgenomen (m.u.v. de Compact AV). Wij streven er naar om verzekeren overzichtelijk te houden.

Premie 2019 aanvullende verzekering Volwassenen
Jongeren AV * € 10,95
Compact AV € 7,50
Standaard AV € 22,00
Uitgebreide AV € 37,25
Extra Uitgebreide AV € 51,00
AV Zorg Riant € 64,25

 

* Voorwaarde Jongeren AV: voor verzekerden tussen de 18 en 27 jaar.