Zomernieuws

Zomernieuws

13-06-2018 Door: Monica

 

 

Omdat de vakantieperiode weer aanbreekt willen wij u graag onderstaande zaken onder de aandacht brengen:

 

Gaat u op reis, vergeet vooral niet een goede reisverzekering.

 

Mensen die zonder (goede) reisverzekering op vakantie gaan, zijn zich vaak niet bewust van de risico's die ze daarmee lopen.

Een ongeluk in het buitenland, diefstal van bagage en onverwacht in het ziekenhuis belanden zijn zaken die uw vakantie goed kunnen verpesten én u vaak veel geld kosten.

 

Juiste dekkingen

Vooral de juiste dekkingen zijn belangrijk bij een reisverzekering. Gaat u in Europa of buiten Europa op vakantie? Gaat u bijvoorbeeld duiken of skiën? Neemt u veel waardevolle spullen mee op vakantie? Wilt u de mogelijkheid om te annuleren meeverzekeren? Wij adviseren u graag over de juiste verzekering en dekkingen.

 

Gaat u met de caravan op reis?

 

Veel mensen nemen een caravan of vouwwagen mee op vakantie. Daarom een aantal tips.

  • Neem uw rijbewijs, kentekenbewijs, groene kaart en een schadeformulier mee en houd deze papieren bij elkaar binnen handbereik (maak er een foto van met uw smartphone);

  • Check de caravan/vouwwagen op de punten die van belang zijn. Denk aan banden, slot, assen etc. of laat dit doen bij een erkend bedrijf;

  • Verdeel de bagage goed over het voertuig en zorg ervoor dat het niet te zwaar beladen wordt;

  • Controleer of het veiligheidsslot met de auto goed vast zit;

 

Waardevolle spullen blijven thuis?

 

Wanneer u bij ons een safeloket huurt, zorgt u ervoor dat uw waardevolle eigendommen beschermd zijn tegen verlies, diefstal of schade door bijvoorbeeld brand. Zo zijn het aantal woninginbraken in Nederland nog altijd een bron van grote zorg. Bij een brand in uw woning of bedrijf heeft u zelfs de kans op totale vernietiging van uw bezittingen. Wat u opslaat in een safeloket kan uiteenlopen van juwelen, edelmetaal, reservesleutels of onvervangbare eigendommen zoals belangrijke papieren of zaken met emotionele waarde.

 

Gegarandeerd veilig

De safeloketten bevinden zich in een grote beveiligde kluisruimte. Dit is in een originele bankkluis, die uiteraard afsluitbaar is. Daarnaast worden uw bezittingen en/ of documenten in samenwerking met onze beveiliging, 24 uur per dag, 7 dagen per week, beveiligd.

 

Wilt u meer informatie over de reis- en caravanverzekering of over het huren van een safeloket neem dan contact op met ons kantoor. Wij zijn de gehele zomer bereikbaar op telefoonnummer 0488-430558 of 0488-451419

 

Tags: vakantie (1)